Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Szerintem nem "beszélünk el egymás mellett" csak amikor (többen is) leírják/megjegyzik, hogy 2.5m-ről, 55"-on sokkal jobb a 4K (mint felbontás) az egy idő után már "nem vicces" .... de nem akarom ismételni magam ....

.... az már egy másik dolog, hogy hamarosan nem lehet majd FHD-t kapni, mert azért van a gyártók és a tartalomszolgáltatók között is egy "háttéralku", hogy a nép vegye mindenből a "legújabb formátumot", arról nem is beszélve, hogy másoknak meg a "liszenszdíjakból" (formátumok, hdmi, stb) kell minden évben "megélni" a gyártókon keresztül, amit végül minden esetben a "júzer" fizet meg .... de ez igy van rendjén, mert igy sokan keresnek sok pénzt, sok embernek van munkája és "pörög a gazdaság" .... röviden: ez is egy olyan dolog, ahol soha nem tudsz "jól járni", max. "kevésbé rosszul" ....

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Van egy normális eladó cimborám MM-ban, de nem is ez a lényeg. Ő mondja, hogy bemegy a "paraszt" a boltba és 4K-t akar venni. Tök mindegy milyen márka, tök mindegy mennyibe kerül, tök mindegy milyen a képe, neki 4K kell. Na erről van szó. De mikor a barátom mondja neki, hogy ott egy oled, aminek a képe köröket ver rá, az nem kell, mert nem 4K-s...
Itt nem arról van szó, hogy milyen oledet, hanem arról, hogy a 4K valamiféle beidegződés lett, aminek a "következményeivel" nem számolnak. Konkrétan azzal, hogy ki is kéne szolgálni a vasat 4K-s anyaggal.1: Olyan lejátszó kell, ami tud 4K-t
2: Nem kevés pénzbe fog kerülni a 4K-s lemez
3: Ha nem lemez, akkor HDD, de az is qrva drága lesz 200GB méretű anyagokhoz.
4: A "faluban" 1 megás a Net....mit tud streamelni ilyen sebesség mellett? Még 720p-t sem nagyon.Szóval ez csak hab a nemlétező tortán. Tény, egyre kevesebb FHD-s gépet kapni manapság, de ez is amiatt van, amit fentebb leírtam. A gyártók így válaszolnak a vevők igényeire és FHD-t nem gyártanak, hiszen senkinek sem kell.

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy a streamelés bármit megoldhat, ne tegye, mert Bp-től 15km-re már nincs semmilyen szolgáltatás és mobilnettel szívnak az ott élők és ez nem egyedi eset. Kicsit elkanyarodtam az eredeti témától, de valahol azért szorosan összefonódnak a szálak szerintem és ha mindent figyelembe veszünk, a 4K inkább szívás, mint csodálatos. Kivéve persze azokat, akiknél 500 gigás a net, mint pl. nálam, de engem meg nem érekel a 4K (sem). Bocs, a hosszú OFF-ért mindenkitől, csak a véleményemet osztottam meg hihetetlenül tömörített formában.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt nem arról van szó, hogy milyen oledet, hanem arról, hogy a 4K valamiféle beidegződés lett, aminek a "következményeivel" nem számolnak. Konkrétan azzal, hogy ki is kéne szolgálni a vasat 4K-s anyaggal.
Vhiktor