Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
válasz
bandi0000 #14632 üzenetére
Nem tudom mit aggódsz már napok óta,én sokat játszok az x-el az oleden,kutya baja.Karácsonyi időszakban,nem volt ritka a 6-8 óra AC origins,forza stb,pedig nekem csak full hd oled van.
Eddig talán 2x volt IR és az is csak azért mert nem futott le a pixelfrissítő,nem ment annyit a tv.
Érdekes módon a fekete sáv látszódott a 21:9-es filmből,talán nem is olvastam ilyet sehol még,hogy ez is látszódhat... -
-
TBMC
addikt
válasz
bandi0000 #14632 üzenetére
sajnos semmi időm nincs játszani mostanság.
mikor meglett a tv azért kipróbáltam kb 2órát. majd járatás után egyik hétvégén huzamosabb ideig játszottam mikor volt időm. kb 5-6órát forzáztam.de van itt olyan kolléga is aki monitornak használja a B7V-t. én is sokat agyaltam rajta, de hidd el, bármi gond van a panellal, cserélik. ha az elején kíméled (míg "járatod") egy picit, utána biztos, hogy nem lesz bajod a panellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest