Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
üzenetére
Fogalmam nincs hogy ezt a kijelzőt hogyan tudták így beégetni.
De ha a zoomot egyszer beállítod, az úgy marad, amíg nem állítod át a képméretet másra. Nem kell odafigyelni rá, mert minden csatorna logóját ki fogja zoomolni, ha úgy állatod be. A képminőséget ne nézd, mert telefonnal lőttem gyorsan.. de a lényeg látható.
Így semmi nem fog beégni... a jobb felső sarokban van egy kis maradványa a logónak, de még van egy fokozat, tehát még egy picivel kevesebb marad ebből is, ha 17-es fokozatra állítom a zoomot. Most 16-on van. De nekem végül is mindegy, csak nem értem ezt a parázást a zoomtól és beégéstől. Őszintén, így nem lehet a tévét nézni ??? 
Nos, nincs több fokozat nagyításra, de van képeltolás, amivel akár teljesen el tudnám tüntetni a csatornalogót. Egy apró felfelé tolás és szinte semmi nem maradt a logóból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha a zoomot egyszer beállítod, az úgy marad, amíg nem állítod át a képméretet másra. Nem kell odafigyelni rá, mert minden csatorna logóját ki fogja zoomolni, ha úgy állatod be. A képminőséget ne nézd, mert telefonnal lőttem gyorsan.. de a lényeg látható. 
Vhiktor