Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #114376 üzenetére
Akit esetleg érdekel, a LG OLED TV-ken lévő 300x200 vesa is átalakítható 100x100-ra, hogy ha valaki monitor karra szeretné rakni a TV-t. Pl egy ilyen My Wall VESA adapter plate cuccal. Itt találtam egyáltalán raktáron, itthon elérve, viszonylag olcsón. Igen a 6500 Ft + szállítás az olcsó, máshol majd duplennyibe kerül, s nem is nagyon van raktáron.
Sajnos sehol nincs erről információ, még képek is alig, azért írok róla ilyen részletesen. Szóval így néz ki egy ilyen, ez van csomagban:
Vesa 50x50, 75x75 és 100x100 méretről tud elég sokfélére, 200x200, 300x200, 400x200, stb. Ami fontos, hogy adnak hozzá távtartókat is, amire szükség van az LG C4 42"-hoz, mert ez a keret túllóg a furatokon, ott viszont van hupli a TV-n.
Sokan használnak OLED TV-t így monitor karral, pl a sima (nem Pro) Ergotron LX állvány biztosan jó 42" méretű TV-khez, vagy legalábbis ~11 kg-ig. Ha nagyobb TV-t szeretnél, akkor azok jelentősen nehezebbek, pl az Ergotron HX alkalmas hozzájuk, ott ~19 kg a limit.
-
válasz
lezso6 #114376 üzenetére
nekem LG 42" C2 van monitorként, kíváló szerintem, ha nem ódzkodsz a hazsnáltpiactól néha van fent jó áron, még garis is szokott lenni.Van egy Samsung 1440P VA 144hz monitorom is, de az LG lényegesen jobb. Kis hibával vettem,de cserében jó áron, bal oldala kissé rózsaszínes Tintinges,de zöld háttéren kívül máshol nem igazán látszik. ( ott viszont nagyon).
Nekem lassan 2 év távlatából bevállt, játék és némi CAD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest