Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké köszi az építő jellegű hsz-t
Amiket írtál márkákat,nos azok nálam leszerepeltek, úgy ahogy a Samsung is, tehát ha lehet én inkább maradnék annál ami még nem szerepelt le nálam, köszönöm ha ezt megengeded nekem😜 Amúgy sem fogok csak ezért venni 3db tévét és egymás mellé rakva nézegetni,hogy melyik a jobb, sem időm sem pénzem sincs erre, jó ez a szar C1 nekem👍 Plusz ha figyelmesen elolvastad volna, akkor írtam, hogy 5-600K között nem tudok perpill elképzelni jobb alternatívát a C1-nél ebben a méretben! Persze mindennél van szebb és jobb, mindent lehet fokozni, csak ott már mélyen zsebbenyúlós a történet 😳
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Crimson Desert
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű LG OLED 65C31LA (2027 Áprilisig Garis)
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amiket írtál márkákat,nos azok nálam leszerepeltek, úgy ahogy a Samsung is, tehát ha lehet én inkább maradnék annál ami még nem szerepelt le nálam, köszönöm ha ezt megengeded nekem😜 Amúgy sem fogok csak ezért venni 3db tévét és egymás mellé rakva nézegetni,hogy melyik a jobb, sem időm sem pénzem sincs erre, jó ez a szar C1 nekem👍 Plusz ha figyelmesen elolvastad volna, akkor írtam, hogy 5-600K között nem tudok perpill elképzelni jobb alternatívát a C1-nél ebben a méretben! Persze mindennél van szebb és jobb, mindent lehet fokozni, csak ott már mélyen zsebbenyúlós a történet 😳
Vhiktor