Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy értessz a dolgokhoz, szerintem már nekem is segítettél amlogic topikban, eztért minden tiszteletem. DE az a baj, hogy ez a vita többről szól ennél. DTS miatt ajánlani TV-t szerintem nincs rendben a mai világban.
Az átlag felhasználó TV műsort néz, streamel (Netflix, HBO stb.), őket ez eleve nem érinti.
Akit érinthet az olyan személy, aki letölti a filmeket. Na most itt is van fent több verzió, ráadásul ha a TV miatt UHD filmet töltessz (márpedig ez lenne a lényege egy ilyen TV-nek), akkor ott szinte mindig Atmos sáv van, esetleg TrueHD, magyarul pedig AC3, ezek pedig támogatottak.
Elfogadom, hogy okés, van aki nem költ hangrendszerre, és csak TV-n hallgatja a filmeket, az viszont egyszer beállítja a lejátszóját és kész, tehát ő sem érintett.Ebből következik, hogy az általad felhozott probléma nagyon kis réteget érint, méghozzá kétfajta felhasználót. Az első aki belső lejátszón néz filmet a Tv hangszóróján (Ő még mindig tölthet le olyan filmet, ami nem DTS hangsávval rendelkezik). A másik felhasználó pedig olyan mint te, hogy van házimozi rendszere, lejátszója is, ám egyszer hangrendszeren, máskor pedig csak sima TV-n nézné a filmeket. Ilyenből szerintem kifejezetten kevés van, így továbbra sem érzem azt, hogy a DTS támogatás annyira fontos lenne.
Ezért lenne sokkal korrektebb, ha mondjuk úgy menne az ajánlás, hogy aki DTS hangsávos filmet akar nézni belső lejátszón, annak ajánlott a Philips-et választani. Ezt így eltudnám fogadni, de rendszerint ezt senki nem így kommunikálja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 3,5" Asztali HDD-k 1TB 2TB WD green, Toshiba, Seegate
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor