- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy értessz a dolgokhoz, szerintem már nekem is segítettél amlogic topikban, eztért minden tiszteletem. DE az a baj, hogy ez a vita többről szól ennél. DTS miatt ajánlani TV-t szerintem nincs rendben a mai világban.
Az átlag felhasználó TV műsort néz, streamel (Netflix, HBO stb.), őket ez eleve nem érinti.
Akit érinthet az olyan személy, aki letölti a filmeket. Na most itt is van fent több verzió, ráadásul ha a TV miatt UHD filmet töltessz (márpedig ez lenne a lényege egy ilyen TV-nek), akkor ott szinte mindig Atmos sáv van, esetleg TrueHD, magyarul pedig AC3, ezek pedig támogatottak.
Elfogadom, hogy okés, van aki nem költ hangrendszerre, és csak TV-n hallgatja a filmeket, az viszont egyszer beállítja a lejátszóját és kész, tehát ő sem érintett.Ebből következik, hogy az általad felhozott probléma nagyon kis réteget érint, méghozzá kétfajta felhasználót. Az első aki belső lejátszón néz filmet a Tv hangszóróján (Ő még mindig tölthet le olyan filmet, ami nem DTS hangsávval rendelkezik). A másik felhasználó pedig olyan mint te, hogy van házimozi rendszere, lejátszója is, ám egyszer hangrendszeren, máskor pedig csak sima TV-n nézné a filmeket. Ilyenből szerintem kifejezetten kevés van, így továbbra sem érzem azt, hogy a DTS támogatás annyira fontos lenne.
Ezért lenne sokkal korrektebb, ha mondjuk úgy menne az ajánlás, hogy aki DTS hangsávos filmet akar nézni belső lejátszón, annak ajánlott a Philips-et választani. Ezt így eltudnám fogadni, de rendszerint ezt senki nem így kommunikálja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Pixel 7 eladva
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor