Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
layman
csendes tag
3 hete írtam hogy látható vízszintes csíkok vannak a CX-emen (csak játék közben volt látható), illetve vertical banding is viszonylag látványos. Az első héten napi 3x4 órás ciklusban járattam be, hogy automata pixelfrissítés lemenjen rajta. Az utóbbi másfél hétben már semennyire nem vettem észre a 2 féle bandingot. Nem tudom, hogy ennyit javult a képernyő vagy a kezdeti időszakban kifejezetten kerestem a hibákat miután észrevettem, esetleg valamiért segített hogy 1080ti-ről 3070-re váltottam, de mostanra teljesen meg vagyok elégedve a tv-vel.
Olyannyira, hogy az első héten tervezett visszaküldés helyett tovább költök a tv-s élményre, és leváltom a logitech z906 hangfalszettet egy DENON AVR-S650H + JAMO S 809 HCS 5.0 szettre. Mivel össze van kötve a PC-vel a tv (és később össze lesz kötve eArc-on keresztül a tv az erősítővel), mennyi értelme lenne médialejátszóra költeni? Egy PC-s médialejátszóval is le lehet játszani egy DTS hangsávval rendelkező filmet erősítőn keresztül? Használja így valaki a TV-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor