- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pontyos #54829 üzenetére
Eléggé nehéz lesz erre reagálni még azoknak is akiknek ilyen típusú tv-je van, ugyanis írtad, hogy érzékeny vagy a mozgásra. Ami másnak még megfelel, az neked, lehet, hogy már nem. Panánál olvastam, hogy a HZ széria most a legjobb. Illetve a Sonyk is jók, főleg az újabbak. Az LG-knél sem olvastam panaszt. Nekem FZ szériás Panáim vannak, én is érzékeny vagyok a mozgásra, de nekem megfelelőek.
Összességében az oledek nem erősek mozgásban, sosem voltak azok, így azt javaslom, élőben nézd meg a tv-t amit kiszemeltél. Vigyél anyagot és teszteld le, hogy tetszik e, amit látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest