- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Met: Metallica: M72 World Tour
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Elenyésző az a szám amit többször is meg akarok nézni.
De lehet egyedül vagyok vele. Pár hete valaki pontos adatokkal szolgált itt a jövőben megjelenő 3d filmek mennyiségéről. Elég borulátóan festett. Félre ne érts, én imádom a 3D-t alig vártam, hogy legyen egy, erre tessék. Tudom hogy millióknak ennél sokkal nagyobb problémáik is vannak de bassza meg. Mutternál, ha nagy ritkán nézek sem szokott megfájdulni a fejem vagy szemem az aktívtól ,2-3 film után sem. Gondolom a passzív még ennél is kevesebb problémát okozna.
Nekem nem kellene ívelt de az az MM es nagyon csábító.
Viszont mivel xbox onex et is tervezek, oda meg jobb lenne az alacsonyabb input lag. Nálam ezért lenne nagyon várós a 65b7v. Valaki írta, hogy sok volt neki panelba a 65. Hát én nagyon elviselnék egy fél szobafalat beterítő 3Ds képet.
Természetesen dohányzó helyiségben ahol nincs kiírkálva úton útfélen a törvény. Bár ezt a törvényesdit nem nagyon értem. Ha mindenki balfék akkor hogy a francban van az hogy van olyan ember aki azt mondja a másiknak hogy ez a törvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor