Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz #28752640 #5423 üzenetére

Fontos az input lag játékoknál igen. Konzolnál is fonts, de nem ennyire... Ha 30ms körül van, az már jó, márpedig a 6os szériák akörül vannak. Az hogy 20 vagy 30ms az input lag nem számít. Ha 100 lenne azt észrevennéd. Az hogy 20 vagy 30ms az akkor számít ha kompetitív online fpst játszol komoly szinten, de ha ezt így teszed akkor nem 55 és 65 colban gondolkodnál, hanem 24colban.
    Nomeg ha már 10msen így agyalsz, akkor inkább egy 120+hzes monitor kellene neked, lehetőleg gsync vagy freesynccel...
    Arról nem is beszélve h ugye ehez pc kellene, mert a konzolos 60alatti fps megintcsak kevés ehez.

Hiszen az input lag az ott 3 dologból adódik: pinged a szerver felé, kijelződ input lagja valamint a framerate által generált. Ha 30 helyett 120fpsel játszol, akkor ott pl 32ms helyett 8ms lesz csak az fps általi ilag...

Szóval ha konzol miatt agyalsz csak a b7 mellett, de amúgy érdekelne egy tavalyi 3ds is, akkor én a tavalyit javasolnám, azon a 10msom semmi nem múlik :)

A törvényes részt nem értem :D Persze vannak haszonélvezői, de törvények nélkül még kőtáblákon irogatnánk egymásnak. Pl megveszed a drága tvd de tönkremegy s nincs rá garancia, vagy én átugrom,, leütlek s hazahozom, akkor is hülyeségnek tartanád?

Új hozzászólás Aktív témák