- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrGiga
újonc
Urak ! Szerintetek most hogyan tovább ?
Mint pár oldallal előbb leírtam LG55B8 panel cserés volt a tv-m.Megkaptam a vadi új panelt Szervizes ember kicserélte 15 perc majd elviharzott . Ez már másfél hete történt azóta próbáltam minden lehetséges módon megszokni az új panel-t de nem megy !
Hívtam a szervízt elmondtam nekik h nem szép a kép kicsit fátyolos a szürke nem az igazi kicsit zajos a színek meg nem az a váoóó oled élmény ! Erre a szervezés annyit mond ez egy új panel járassam majd jobb lesz ! Ha nem tetszik egy hónap múlva hívjam őket 😳 (Amúgy pont november 6.-ig garanciális a tv ! )
Szerintetek nem kellett volna a szervíznek esetleg egy kalibrációt vagy valami bevizsgálást csinálni ha már kicserélte a panelt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Autós kamerák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Assetto Corsa EVO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor