Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Ha elolvastad amit írtam, értened, hogy nem pár % eltérés van, azt próbálom magyarázni nem sok sikerrel, mert ahogy nézem nincs kinek, lassú svenkrol beszéltem, és ott sem mindig jön elő és több mindentol függ, gondolom nem Antonioni és Jancsó keblén mész lefeküdni minden este, és el nem tudom képzelni hogy nálad mi lehet, mert nálam soha nem volt annyira brutál, hogy emiatt kiakadjak. Az osszkeprol beszéltem, hogy mindkettő hozzátartozik, de szerintem sincs több kérdés, amíg le nem mászol Napóleon lovarol, és alapjáraton azzal akivel nem lehet beszélgetést folytatni, valószínűleg nem is érdemes.
@Kleroo érdemes elolvasni a különböző whitepapereket, illetve a szakmában napi szinten ezzel dolgozom, és onnan van az infó.
@daneel_hu igen, a rossz forgatókönyv a legnagyobb probléma. Pl. A dogma filmek zsenialisak, és nem a látvány teszi azzá őket. Ismétlem nem 1% különbségek vannak, azt fischa mondja, és nagyon távol áll a valóságtól, kérdezz meg egy kalibratort, hogy mekkora eltérések vannak - a nagyon kicsitol, a kurva sokig terjednek, gyártótól függően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor