Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
ktchris
üzenetére
Azért nem teljesen mindegy szerintem. Ha más nem is, de egy külső lejátszóval tudsz plusz szopókat okozni a képnek.

De nyilván a helyszínen a belsőt reális kipróbálni, és az igaz, hogy a fő probléma vizsgálatára elég. OLED-es mozgás magában vagy interpolációval.Amúgy én szaroztam a dologgal, mert bíztam benne, hogy esetleg jobb lesz a B9 interpolációja külső lejátszóval. Azt a forgatókönyvet kreáltam mérnöki fejjel köré, hogy több ideje maradhat a procinak erre, és esetleg okosan, skálázva írták meg. De nem, nem lett tőle jobb. Ha minden pöpecül be van állítva akkor ugyanolyan a külső lejátszóról, mint a belsőről. Ha nincs, akkor csak plusz szopó körök vannak, de ezek nem a TV problémái, szóval felesleges tesztelni a helyszínen.
Szóval mégis mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor