- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Dehogy is nem érdemes. Pont ezt csináltam én is. Igazodtam. Behatárolt típust vettem (lemondtam pár számomra kevésbé fontos funkcióról) azért, mert a célom az volt, hogy 1-2 év múlva ne kelljen cserélni. Plusz én gyűlölöm azt, ha megveszek újonnan valamit (legyen az bármi, nem csak tv) komoly összegekért és máris szervizeltetnem kell. Én ilyen vagyok. Számomra a szervizeltetés, garis ügyintézés nem valamiféle mazochista hobbi, hanem egy olyan időpocsékolás amit pont azzal akarok elkerülni, hogy újat veszek és ha kell drágábban is. És elvárom, hogy egy nem kis összegbe kerülő valamit ne kelljen bizonyos időn belül gariztatni. Így is belefuthatok, mostanában különösen, mert ahogy Salapp is írta, nem szempont a minőség. Inkább rámennek a marketingre, a csillivilli tudásra, a látványra, mögöttük pedig nincs semmi, nincs tartalom, még azt is csak részben látják el, ami az alap funkciójuk lenne (tv-zés úgy általánosan). Pont mint a mostani műsorok, filmek, sorozatok (tisztelet a kivételnek) esetében.
Ebben sajnos az emberek mentalitása is benne van. Nincs igény a minőségre, a látszat fontosabb. Megy a pazarlás, az évente, két évente újat veszek (ha tudok) hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro FX570
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Workstation bazár - Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor