Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Dehogy is nem érdemes. Pont ezt csináltam én is. Igazodtam. Behatárolt típust vettem (lemondtam pár számomra kevésbé fontos funkcióról) azért, mert a célom az volt, hogy 1-2 év múlva ne kelljen cserélni. Plusz én gyűlölöm azt, ha megveszek újonnan valamit (legyen az bármi, nem csak tv) komoly összegekért és máris szervizeltetnem kell. Én ilyen vagyok. Számomra a szervizeltetés, garis ügyintézés nem valamiféle mazochista hobbi, hanem egy olyan időpocsékolás amit pont azzal akarok elkerülni, hogy újat veszek és ha kell drágábban is. És elvárom, hogy egy nem kis összegbe kerülő valamit ne kelljen bizonyos időn belül gariztatni. Így is belefuthatok, mostanában különösen, mert ahogy Salapp is írta, nem szempont a minőség. Inkább rámennek a marketingre, a csillivilli tudásra, a látványra, mögöttük pedig nincs semmi, nincs tartalom, még azt is csak részben látják el, ami az alap funkciójuk lenne (tv-zés úgy általánosan). Pont mint a mostani műsorok, filmek, sorozatok (tisztelet a kivételnek) esetében.
Ebben sajnos az emberek mentalitása is benne van. Nincs igény a minőségre, a látszat fontosabb. Megy a pazarlás, az évente, két évente újat veszek (ha tudok) hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor