- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
"Szerintem ki lehet próbálni. Max nem veszed át ennyi. Nem veszít az ember semmit."
Ezzel azért illik vigyázni.
Ha webshopban vetted és futár viszi ki, akkor ÁT KELL VENNED mielőtt kipróbálod.
Akkor is ha féltégla van a csomagban.
Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Persze ha a webshop saját embere hozza ki, talán mások a feltételek.Anno az MM-ben kicsomagoltattam az E6V-t a dobozából, hiába volt műanyag pántokkal lezárva.
Megmondtam az LG-s tagnak, hogy "látni akarom a cuccot, ha bennevan akkor OK, viszem".
Inkább hülyének nézetem magam 1 percig, de biztos akarok lenni abban, hogy nem féltéglákat viszek haza.
Sajnos láttam már PDA-kat kicsomagolva, ahol a készülékek helyén faxpapír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Vhiktor