- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
üzenetére
"Már bocs, de többen is vettek ilyen akciók mellett tévéket, és még kb 5%-al, vagy még olcsóbban, mint az online ár, de nem muszáj elhinni, ha nem akarod
. "Ez nem "hit" kérdése.
Nem kételkedtem abban, amit írtatok, mindössze a sommás általánosítás élét vettem el.
Mivel február óta szinte heti, sőt gyakran napi rendszerességgel követtem az árak alakulását, mind az üzletekben, mind a webáruházban, így tudok azokról az "extra" akciókról, amelyekre Te gondolsz."Azt nem mondtam, hogy mindig és mindenütt, de ez trend, és nem beragadt bemutató modellre vonatkozik."
Ketté kell választani a kérdést. Egyrészt technikailag és jogilag az áruházak és a webáruház üzemeltetője két külön vállalkozás.
Többek között ennek is köszönhetően egyes termékek ára akár nagyban eltér. Ebben nincs is semmi meglepő.
Ami a tévéket illeti, az egyes áruházakban tapasztalt "best buy" akciók bizony készlet kipörgetésről szóltak.
Az pedig tény, hogy ha központi akció van, akkor a helyi áruházak ugyan eltérhetnek tőle, de nem szerencsés. Pláne, ha a központi akciót a beszállító indukálja. Ugye nem kell annak jelentőségét ecsetelnem, amikor az LG mondjuk X áron adja Y készüléket, de annak fejében egy "Észvesztő LG árvesztő" akcióban általa fixált árakat ír ki, akkor azt bizony ajánlott betartania a kereskedelmi partnernek!?

(Mert ha mégis eltérnek, és kapnak egy ellenőrzést, akkor legközelebb leshetik a konkurenciához képest kedvezőbb beszerzési árat.)
Szemmel láthatólag a hétvégi "LG Outlet" akció ilyen központi akció volt; teljes mértékben egységes árakkal.
Szóval szerintem értjük egymást, csak párhuzamosan több témáról beszélünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. "

Vhiktor