Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"'...de elhiszem, ha sokan mondják, hogy a panának jobb a képe, én speciel az oled vonal miatt nem teszteltem annyira élesen, mert nekem maga a technológia miatti képminőség annyira tetszik, hogy ott és akkor nem érdekelt."
Maximum az előre beállított profilok miatt lehet jobb a képe, pontosabb. (bár azt nem tudom a Pana honnan tudja milyen fényviszonyok vannak a nappalimban, kivéve ugye a tök sötét viszonyokat)
Ha kalibráltatod az LG-t kb ugyanott vagy, ha esetleg nem vagy megelégedve a saját beállításaiddal.
A mozgásmegjelenítést nem láttam jobbnak egyiken sem mint a 2018-as LG-knél.Természetesen nem rossz ha van választék, de mindegyikben ugyanaz az LG-panel van, emiatt nincs nagy különbség a készülékek között, szerintem 1-2% maximum, az is csak kimérve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor