Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Krisztian101
üzenetére
Minden ismerősömnek az LCD korszakban, amíg plazma is játszott, az utóbbit ajánlottam...ne boltba nézze a HD generátoros promó anyagot, hanem nézze normál TV képen és DVD filmen (akkor még nem volt elterjedve a blue ray főleg nem a stream)...páran ennek ellenére az LCD-t választották, aztán hívtak, hogy csináljak valamit, mert otthon nézhetetlen minden adásuk...széttártam a kezem és megkérdeztem, mit ajánlottam....
Akkoriban egy G20-as plazma végigvert minden LCD-t magasan...és nem érdekelt a vonalélesség, hanem a belső tartalom, a térérzet, miegymás...Nos OLED fronton a pana és a sony TV-k sokkal jobban be vannak lőve gyárilag...múlt héten vettem az LG OLED-em, de feleségemnek kétségei voltak, mert rettenetes volt a képe a kiállított panához és sonyhoz képest...elkértem a távot, állítgattam rajta (oled fény mindegyiken 100 volt pl) és láss csodát, jó lett...
Nagyon apró különbségek lehetnek rajtuk (biztosan van, nyilván más elektronika van mögöttük) de az LG tényleg sokat fejlődött az utöbbi években, vezérlésben és lejátszó téren pedig viszi a pálmát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor