Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24274) Locutus válasza janos666 (#24270) üzenetére


Locutus
veterán

Egyrészt a hossz, másrészt a minőség, és harmadrészt hogy ki mire használja. Sok user szerintem el se jut az elméleti maximum sávszélhez, mert nem olyan cucc van neki rákötve, és akkor ki sem bukik a probléma.

De azért a széthulló fej, a kifeslő szoknyázás, vagy túl merev kábel sem épp ritka történet, bőven van amazonos értékelések között is szinte minden kínai kábelnél ilyen kép. Vagy nekem pl ott a kácsa saját szerelt kábele, aminek mindig is egy kicsit túl laza volt a csatija, tehát lötyög a TV-ben. (baja ettől még nem volt mondjuk)

Az hogy 5 méterhez közelítve már sok kábel meg is bukik 4K60Hz-en, már a következő történet. Engem már eleve az felidegesített, hogy lottóznom kell vele, mert a hirdetésben minden szart odaírnak, amire aztán a terméket megkapva már semmi garancia nincs, mert se doboza se papirja, aztán vagy megy tényleg, vagy nem. Ilyen egy márkás kábelnél azért nem fordul elő.

És ezzel nem azt mondom, hogy valami baromi drága audioquestet kell venni, de azért ott a belépő szintet meg lehet ugrani. Egy többszázezres TV-hez azért nem lehet drágának nevezni. Igaz mozgatja bennem is a fantáziát a jobb kábel, merrt audiohoz én is vettem jobb féléket, de nyilvánvaló, hogy egy bizonyos szint felett ez már csak luxus, és lehúzás. Meg tudják magyarázni persze, hogy elméletben mi miért jobb, de soha senki nem fog ott hallani vagy látni különbséget.

De pl nézd meg a 15m feletti kategóriában az optikai jellé alakítós kábelüket. Na annak szerintem technikailag is van értelme. Mindamellett, hogy sosem fizetnék ki ennyit érte...

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.