Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23312) janos666 válasza Wucky (#23304) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Használhatod, amire akarod, csak ha néha látsz átmeneti anomáliákat, amik az első napokban először kicsit rémisztőnek tűnhetnek (egyesek számára), akkor még ne csomagold és küldd azonnal vissza a boltba, és gyere ide világgá kürtölni, hogy az OLED egy hulladék sz@r, átverés, senki ne vegyen, semmire nem jó, vegyen mindenki IPS LCD-t, mert az mekkora f@sza.

Ez inkább a félénk és óvatos embereknek szól, illetve a "félreértések elkerülésére" irányul. Igyekszik szorgalmazni, hogy minél gördülékenyebben barátkozz meg az új dolgokkal (előnyökkel és hátrányokkal), ne legyen hirtelen felindulásból, elhamarkodott következtetésekből hatalmas félreértés...

Azt szerintem senki nem mondta, hogy egyáltalán ne nézz HDR filmet, illetve amik meg vannak adva javasolt OLED Fény értékek SDR-hoz, azok eleve "normálisak" (ízlés és megszokás kérdése, de LCD-t sem állítanék attól világosabbra, illetve OLED se akkor sem, ha 100x többet is ki lehetne hajtani belőle és akkor se éghetne be soha).

(#23307) Partizan182

Pedig külföldi fórumokon is olvashatsz róla. Én eddig minden új panelen ezt láttam, hogy az első 100-200 órában sokkal több az IR, ezért sokkal kevéssé stabilok a színek is (ha méricskéled műszerrel, azon is látszik, hogy változik a szín, ahol kialakul/kifakul az IR, ami a tesztábrákkal gyorsan összejöhet).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.