Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Igaz:
Amíg nincs UHD/HDR valós (nem kamu fake 4k [link]) könnyen elérhető tartalom, addig totál felesleges megvenni. És ahogy látom nem mostanában lesz.
A másik, amit írtam, az a nézési távolság. Megveszi az ember a 4k láncot (ahogy naívan én is tettem), majd rájön hogy 55-ös TV-n az ágyban fekve 3 méterről nézve bizony az égvilágon semmi különbség a 4K és az FHD között.
Viszont ami számít: a jó forrásanyag, normális hanggal (bizony, amíg sokan a 300kbit-es 5.1 DD-al nézik magyar szinkronnal a filmeket, ráadásul hifin, nincs miről beszélni), és egy olyan megjelenítő, amin a fekete tényleg fekete, és a fehér se tejfölös. Ez sokkal többet ér, int a FHD 4K különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor