- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Már megint "OLED maffiát" hallucinálsz....
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
(ha kínában meg lemásolják a LG technológiáját, akkor vagy csak Kínában árulják vagy liszeszdíjat fizetnek az LG-nek, hogy árulhassák mindenhol és máris nem lesz olyan olcsó .... az első esetben majd rendelhetsz "olcsó kínai oled-et" az alibaba-ról, a másodikban meg megveheted "jó drágán" a sarki boltban ....

envagyok:
Én is 910-et vettem még ősszel, nekem teljesen rendben van, kb. 270-280cm a nézési táv, ide felesleges volt a 4K (volt nálam 920 is de feleslegesnek találtam az akkori majd 300e felárat, 4K film szinte nincs, az agyontömörített "4k sztrímekért" nem fizetek, a youtube-on megint hagyjuk a 4k-t, a demók meg már 2.-ra is unalmasak....
) a képe teljesen rendben van (termeszetesen ajánlott normálisan beállítani) a mozgásmegjelenítése is teljesen jó (szintén ajánlott játszani a true motion-nal és a beállításokkal) és kb. ennyi ... a fényerő nappal is elég (50-max. 70 nálam) .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
Vhiktor