- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Már megint "OLED maffiát" hallucinálsz....
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
(ha kínában meg lemásolják a LG technológiáját, akkor vagy csak Kínában árulják vagy liszeszdíjat fizetnek az LG-nek, hogy árulhassák mindenhol és máris nem lesz olyan olcsó .... az első esetben majd rendelhetsz "olcsó kínai oled-et" az alibaba-ról, a másodikban meg megveheted "jó drágán" a sarki boltban ....

envagyok:
Én is 910-et vettem még ősszel, nekem teljesen rendben van, kb. 270-280cm a nézési táv, ide felesleges volt a 4K (volt nálam 920 is de feleslegesnek találtam az akkori majd 300e felárat, 4K film szinte nincs, az agyontömörített "4k sztrímekért" nem fizetek, a youtube-on megint hagyjuk a 4k-t, a demók meg már 2.-ra is unalmasak....
) a képe teljesen rendben van (termeszetesen ajánlott normálisan beállítani) a mozgásmegjelenítése is teljesen jó (szintén ajánlott játszani a true motion-nal és a beállításokkal) és kb. ennyi ... a fényerő nappal is elég (50-max. 70 nálam) .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
Vhiktor