Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nemir Ombe

addikt

válasz Joshi #1928 üzenetére

Már megint "OLED maffiát" hallucinálsz.... :D ....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... ;)

(ha kínában meg lemásolják a LG technológiáját, akkor vagy csak Kínában árulják vagy liszeszdíjat fizetnek az LG-nek, hogy árulhassák mindenhol és máris nem lesz olyan olcsó .... az első esetben majd rendelhetsz "olcsó kínai oled-et" az alibaba-ról, a másodikban meg megveheted "jó drágán" a sarki boltban .... :D

envagyok:

Én is 910-et vettem még ősszel, nekem teljesen rendben van, kb. 270-280cm a nézési táv, ide felesleges volt a 4K (volt nálam 920 is de feleslegesnek találtam az akkori majd 300e felárat, 4K film szinte nincs, az agyontömörített "4k sztrímekért" nem fizetek, a youtube-on megint hagyjuk a 4k-t, a demók meg már 2.-ra is unalmasak.... :D ) a képe teljesen rendben van (termeszetesen ajánlott normálisan beállítani) a mozgásmegjelenítése is teljesen jó (szintén ajánlott játszani a true motion-nal és a beállításokkal) és kb. ennyi ... a fényerő nappal is elég (50-max. 70 nálam) .... ;)

Új hozzászólás Aktív témák