Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17376) Retro11


Retro11
senior tag

Sziasztok!

Vasárnap kihozták a második cserekészüléket. A mostani tv-n nincs dead pixel, a banding kevésbé zavaró, mint az előzőn, mert ez most inkább sötét, mint világos, de így is nagyon könnyen észrevehető. A készüléket 21-ig visszaküldhetem vagy cseréltethetem, addig próbálom emészteni.

Tudom, hogy a kép nem teljesen sötét környezetben készült, viszont amit ezen a képen látni, azt élőben is látni lehet, világosabb jeleneteknél is.

Általában több (külföldit is) tesztet elolvasok a kiszemelt készülékekről, de őszintén szólva, ezt a banding témát valahogy nem verik nagy dobra. Amennyiben tudom, hogy ez a jelenség ennyire általános, úgy nem vágtam volna bele az OLED témába, ez biztos.

adamssss Már korábban említettem, hogy ez nem úgy kezdődött, hogy én szürke háttért nézegettem, hanem úgy, hogy a csere készüléken konkrétan virított a csík, mert világos volt, nem lehetett nem észre venni. A mostani készülék egy fokkal jobb, de ez is bőven zavaró, nem csak nekem. Próbálok vele megbékélni, nem biztos, hogy menni fog.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.