- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
válasz
John D'oh
üzenetére
Hozzád milyen szervíz jött? Én alzából rendeltem, konkrétan one connect box problémám volt, csak azt akartam cseréltetni. Nem, küldjem vissza az egészet, több, mint 1 hónapos kálvária volt. De mint valami benny hill show. 1 hónap után meg lett az eredmény, hogy cserélni kell (milyen meglepő, eleve ők erősködtek, hogy az egészet küldjem vissza, mert szervizes kollégák szerint cserélni kell). Ok. Hová küldjék a 600eFt-ot? Írjak számlaszámot. Mondom miről beszéltek, cserére hívtátok vissza, és milyen 600eFt? 1MFt volt a TV... Vissza írtak ja tényleg elnézést, nem is tudják visszautalni, le kell vásárolnom. Néhány dühös telefonom volt ezután, felfogták, hogy cserélni kellene, ők hívták vissza konkrétan cserére, én vissza se akartam küldeni, ok sajnálják igaz elnézést benéztek valamit azonnal megsürgetve küldik a csere tv-t. Ez volt egyik délelőtt. Aznap kaptam tőlük a számlámra 300eFt-ot!!!
Istenem mi ez mondom hol vagyok, megint telefon hogy mi a bánatos *@#$& csinálnak már megint, újra elnézések sokasága, küldjem már vissza a 300-at... Rá pár napra útnak is indult végre a csere tv.... Nem biztos, hogy az alzával mégegyszer szóba állok...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgatós találkozó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Istenem mi ez mondom hol vagyok, megint telefon hogy mi a bánatos *@#$& csinálnak már megint, újra elnézések sokasága, küldjem már vissza a 300-at... Rá pár napra útnak is indult végre a csere tv.... Nem biztos, hogy az alzával mégegyszer szóba állok...
Vhiktor