- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Én competitive gameket a legalacsonyabbon játszom, single / coop gamekere meg mindig nézek valami "best settings" guideot. Legtöbbször ahogy írod semmi diffi egy high meg egy ultra között. Sőt árnyékokban a lowest szinte mindig ugyanaz mint a highest. PoE2-ben a "global illumation" semmit nem ad a látványhoz cserébe megfelezi az FPS-t. Rengeteg ilyen eset van.
De mint írtam a 4K annyit szépít, pl. egy Apexben is a lowest grafon is olyan brutál szép a fű, hogy csak pislogtam 1080/1440 lowesthez képest

sixpak: Nem is vagy 4K-n. Épp ezt írom, hogy ha azon lennél nyugodtan le lehetne húzni ezt-azt és még mindig szebb lenne a game mint kisebb felbontáson max grafon.
De a max graf egy scam csomószor, olyan dolgokat számol a gép amit nem is látni vagy max akkor ha megállsz és nézegeted egy objektum mintázatát közelről. Aktív játék közben úgysem veszi észre senki, de az FPS dropot igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258