Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Aki OLED-et vesz, annak tisztában kell lenni a hátrányaival, mert azért van, főleg ennyi pénzért, de azért több az előnye, és még mindig a legjobb kijelző technológia az irodai felhasználás kivételével. Mindent fel lehet nagyítani, sokan már úgy tekintenek rá, mint múzeumi tárgyra, amit babusgatni kell. Én is vigyázok a cuccaimra nagyon, de az utóbbi időben lejjebb adtam pld a beégési parámból, arra van a gari. Aki meg QD-t vesz, legyen tisztába vele, hogy igen jobban karcolódik, mint egy WOLED, de cserébe kap pld nagyobb színfényerőt, egyenletesebb szürkét. Ahogy írod, felesleges mikro karcokat keresgélni, normál használat mellett nem látni, főleg, hogy az OLED sötét szobába van tervezve.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Benchmarkozás az hobbi, e mellett segít megtalálni a stabil beállítást azért, hogy kicsit spec fölött tudjad használni a pc -d egyes részegységeit, avagy jóval alacsonyabb fogyasztással.
Sérülékenység biztos van, benne van a kézikönyvben. De az OLED tv esetén is leírták. A többi felsorolt dolgot nem értem... De minden embernek más az igénye, más az ingerküszöb. Én a léghűtés hangját nem bírom, nem értem, hogy lehet olyan géppel egy szobában tartózkodni, ahol a VGA -n süvít a léghűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258