- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bocsi Nimrod, de az én fogalmaim szerint, ha valaki letölt a net-ről egy keylogger, vagy egy dos-attacker-t attól még nem lesz hacker. Tudtommal az ilyen típusú emberekre az elterjedt szó a ''script kiddey''. Egy igazi hacker-nek az assembley a második anyanyelve, saját maga írja a szoftvereit, és nem kérkedik azzal egy fórumban, hogy ''amikor én még hacker voltam''... :(
Ezt a töltsük le oszt használjuk tudást pedig kb. 1 hét alatt el lehet sajátítani, és nem szükséges hozzá 100k-s Borland vizsga, csupán egy ilyenekre specializálódott site-ot kell megkeresni az 500000-ből... -
KERO_SAN
aktív tag
Pf.:)
Sztem itt egyaltalan nem arrol van szo, hoy ki mit, tud, ki hogy jarat le vkit, hanem arrol,hogyha vki kepes erre, akkor nem kerkedik vele, nem meseli funek- fanak, es nem tartja magat hackernek, legalabbis nem probalja meg allandoan azt bizonygatni, mekkora profi...hu de jo hosszu mondat lett..:)
Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest