Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Nem tudom ki mire veszi, de én azért tartottam meg (véletlen jött szembe), mert szeretem a nyugalmat.
Nyugtalanító dolgokra néhány példa
turbó, kettőstömegű lendkerék, részecskeszűrő, EGR, közvetlen befecskendezés, nagynyomású rendszer, start-stop, bonyolult elektronika, kokszosodás, adblue rendszer, változó szelepvezérlés, elektromos kézifek, elektromos termosztát, hibaüzeneteket fosó szenzorok tömkelege, szoftverfrissítésért síró rendszerek stb
Van két elektromos ablak, két légzsák, fordulatszámmérő, elektromos tükrök, négy jó gumi (nem king kong és társai), kókánymentes karosszéria. Mindenhova elvisz ahova kell.
Ha nem rohad ki alólam és mégis eladósorba kerülne, akkor meg talán lesz majd aki értékeli ezt az előéletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest