- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
Szia!
Még egy kicsit elmélyedtem az KIA Venga 1.4 MPI olajtémában.
A KIA gyári olaja a Total Quartz 9000 Energy HKS G-310 5W-30.
Ezek után nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás, vegyem bele a fenti olajat, vagy a Motul Eco-Lite 5W-30 Dexos1-et, ami API SP, TBN 8.5? Az Eco-Energy olajat a múltkor kilőttük, mivel papíron nincs KIA ajánlása, az X-Cleadn EFE meg nem A5-ös.
A Total esetében a TBN nincs megadva, meg csak API SL. Nem tudom, hogy ez számít-e?
Nagyon kíváncsi lennék Asbee véleményére is, aki jól belelát az olajok összetételébe, adalékolásába.
Köszönöm még egyszer a segítséget (sürgősen meg kell rendelnem az olajat, mivel már 2.5év eltelt az utolsó bepecsételt szerviz óta, igaz, hogy csak 5ekm ment bele, mivel "nem nagyon használták", legalábbis remélem).
U.I.: A szervizkönyv szerint nem szükséges váltóolajat cserélni, mivel Örök, akárcsak a Suzukié. 60ekm van az autóban, mit gondoltok?
TommyY
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest