Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz ferensz #25068 üzenetére
A tényleges rendelést még rögtön amikor jött az értesítés, h ismét elérhető lesz: február 27-én... 03.07 óta van tracking száma, de az még csak előzetes befoglalás, és valóban csak tegnap postázta. Ezek szerint előbb egy nagy mennyiséget legyárt, csak aztán postázza. Nekem még csak a DHL oldala mutatja, a track17 még nem látja.
Mindegy, nem volt sürgős, és most már gondolom max egy hét. -
Chal
addikt
válasz ferensz #25068 üzenetére
Nálam volt vagy 2-3 hét miután feladta (mármint nem csak regisztrálta a csomagot a DHL-nél, hanem ténylegesen fel is vették azt). Az a baj, hogy ez nem DHL Express, hanem a sima (azaz a német posta), aki átadja a magyarnak, aztán ugye covid, stb.., majd egyszer megjön Rendeléstől számítva amúgy összesen 1 hónap volt nekem a kézhezvétel.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz ferensz #25218 üzenetére
Nekem meg nem kellett volna mitől tartanom: Z2M leállít, configjában a /dev/ttyACM0 átírása /dev/ttyUSB0-ra, CC2531-es USB stick kihúz, CC2652-es bedug, Z2M indít - és megvan minden korábban párosított eszköz! Nem gondoltam volna, h ilyen sima ügy, azt hittem azok a stickhez kapcsolódnak és mindent párosíthatok újra...
Így majd csak a másik, ZHA-s Sonoff Bridhe-emről pakolgatom majd át az ott lévő eszközöket, de az már ráérős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest