Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
VM-be fel tudod tenni a HA-t. Viszont az adapterek szoftveres támogatását keresgélni kell. Én sima synoból is kiszedtem az adaptereket mert elégé körülményes volt driverrel ellátni.
Inkább vegyél egy pi zero 2-t. Arra mehet a zigbee adapter. Illetve Brutusz is van benne. Azt pedig már belőhető HA alá mqtt-n.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
LouiS22
veterán
Ahogy a kolléga is írta, szopni fogsz a driverekkel.
Értem, hogy van otthon egy NAS-od és mindent is azon akarsz futtatni. Ha folyton b..ni akarsz, akkor jó úton jársz, ha meg veszel egy dedikált, csak a HA-t futtattó célhardvert, nyugodtan alszol és élsz.
Nem foglak lebeszélni róla, csak majd ne gyere sírni, hogy jaj, ez se megy, az se megy, amaz se megy és segítsünk
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Fagyi
aktív tag
1.: Attól függ mire programozod, mivel csak shelly-k kapcsolására használható. Rendes kapcsolóként nem ajánlott használni! Egyébként magában nyomógomb (csengő) kapcsolóként, N101 vagy N105, "említhető". 106 a váltókapcsoló, az is megoldható, de csak relével, egy vagy kettő kell hozzá!
2.: Smartwise/Sonoff-ba nincs.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Milyen notebookot vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Path of Exile (ARPG)
- Ukrajnai háború
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- ArenaRacer Supreme (prémium szövet ergonomikus gamer szék)
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest