- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérhetek még egy kis segítséget?
Én a szenzorokat 868MHz-en, és egyes elemeket WiFi-n szeretném bekapcsolni a hálózatba. Gondolom a WiFi-nek nem kell gateway mert a Pi és benne a Domoticz már rajta van a helyi hálón.
A 868MHz-es hálót viszont ki kell alakítanom. Valamit értek az elektronikához. Értem amit a hálózatokról írnak a MySensors-on. Eddig egy darab RFM69-868MHz Wireless Transceiver-em van zacskóban.
Abban kérek tanácsot, hogy építsek gateway-t vagy vásárolni érdemes?
Ha építek, miképpen választok protokollt? (pl. biztonság: azért ezek a hálók "kilátszanak" épületen kívülre és ha nem titkosítasz lehallgathatók)
Olyan protokollt szeretnék aminek a szenzor oldalát magam is be tudom illeszteni az általam készített szenzor programjába (általában Atmel alapon).Kicsit tudok angolul ezért linkek is segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest