Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
hát, nekem az a tapasztalatom, hogy ha bemegy az éjszakai hőmérséklet 20 fok alá, akkor is kb. fél fokot - egy fokot lehet egy szigetelt lakáson húteni, naponta.
Én pl. 26,5-ről jövök, és két nap szellőztetés után, most van 23,5, úgy, hogy most csuktam be a déli oldalon, és tudom, hogy vissza fog mászni olyan 24,5- 25-re...
éjjel a nagyszoba sarkában 22,5 volt a minimum, úgy, hogy kint 17 fok volt, és tényleg minden ki volt nyitva, kereszthuzattal.
Mindegy, azért kis felfrissülésnek jó volt, még talán van 2 éjszaka a következő 36 fokig. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nehezen. Ez még nem is rekord sajnos. Minden szoba hőlégkeverős ami ha nem is oldja meg a helyzetet de legalább mímel valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest