Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igazándiból többnyire közüzemi számlával illetve photo id-val igazolod magad. Ha az nincs (mert nincs pl jogsid), akkor több papírt kérnek be rólad , de ennyi . 2011ben megszüntették a személyit .
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
igen.
ami azért jó, mert a jogsidon rajta van a lakcímed is, amit ugye akár hetente változtathatsz mindenféle bejelentés nélkül, mert a kutya nem fogja ellenőrizni, és leginkább nem is nagyon kell semmihez, főleg, ha lakást/szobát bérelsz ugyebár.
így viszont, mivel nekem angol jogsim van (mert
leszartamnem értem rá visszacserélni hazaköltözés előtt) bármikor megállítanak itthon a rend végtelenül éber és ádáz őrei, és kérdőre vonnak hogy miért járok angol jogsival, simán tudom mondani, hogy mert ott élek, és ciao.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest