Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Mobillal és online lehet jegyet venni? Volánbusznak van mobilappja, csak én nem találom? Jegyautomata? A megyében sincs, de szerintem Pesten meg 1-2 nagyvároson kívül sehol.
Illetve online jegyvásárlás... Volánbusz. Bátonyterenye-Kisterenye Bányatelep megállót kiindulásnak nem lehet kiválasztani, kizárólag csak az Ózdi utat az induló "pályaudvart", azaz 310 Ft helyett máris 438-at kéne fizetni, csak mert azt a megállót nem tudod kiválasztani...azután felütöd a járatokat, és ezt látod
[kép]
Mivel én tegnap 17:30-kor értem oda, a 17:49-es busz jött. Mint az jól látszik, erre online nem lehet jegyet venni ahogy a többire se nagyon...csak sofőrnél...készpénzzel...
Más jó ötlet ide mordorba? Tudom, járjak autóval miközben a vonatbérletet fizetik.Idősek otthona, bizonyos segédanyag igénylés esetén a térítési díjat csak kizárólag a pénztár nyitvatartási idejében készpénzben lehet befizetni, vagy rózsaszín csekken. Banki átutalással nem. A bentlakás költségét és a gyógyszereket azt lehet utalni, de ezt nem.
Az idős bentlakó nyugdíját lehetne bankszámlára utalni, de a nyugdíjfolyósító csak a nyugdíjas nevére létrehozott számlára utalna. A bank viszont csak és kizárólag jelenlévő személy részére hajlandó számlát nyitni, meghatalmazással nem(többször nekifutottam). Így hiába van egy mozgásában erősen korlátozott 92 éves személy idősotthonban, és kezelné a pénzügyeit egy fiatalabb rokona, azt nem lehet, csak ha mindenhova oda van rángatva, vagy meghatalmazás, vagy aláírás, vagy miegyéb. Így a nyugdíjat a postás hozza készpénzben! a sokadszorra leigazolt, meghatalmazással és személyes jelenléttel is igazolt személynek és címre. Amiből aztán átutalással kell fizetni az otthonbeli térítési díjat. Mondjuk így legalább nem vonnak számlavezetési díjat, meg mindenmás banksarcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest