Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ááá gyerekek hát montipájton sírva könyörögne az ilyenekért.
tegnap ugye felhívtam a fuvarozó céget, hogy hogy lehetne számlát kérni, merthogy ugye a kp-ban kifizetem saját zsebből a futárnak, aztán majd hetek múlva küldenek egy számlát, aztán majd ha jól verem az asztalt hetek alatt visszafizeti nekem a cég, az limitáltan frankó, de erre nem volt válasz úgyhogy felajánlotta az ügyintéző, hogy beállít egy visszahívási kérést nekem, no mondom nem tudom mivel leszünk előrébb, de hajrá.
ma hívnak is, hogy a visszaküldés előtt álló csomag miatt hívnak... óóó mondom álljunk meg egy ásónyomra, mihogymerre, én tegnap kaptam egy emailt, azért ennyire ne kapkodjunk. na kiderült, hogy már 18án, 25én, 26án is írtak 1-1 emailt egy aránylag központi email címre, amire az import cuccokat szokták küldeni, csak hát nyilván mindenki leszarta
szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének) 
meanwhile az angol halászokat sokkszerűen érte, hogy élő állatot már nem lehet beküldeniük az euba

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Én azt se értem, h miért nincs kvázi korlátlan büdzsé felszerelésre olyan alkalmazottaknak, akik egyébként drágák.
Tehát 3 évente számítógépre mondjuk 5000 euró, székre 1000, asztalra 1000.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének)