Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nyugi, idén nem lesz meleg/jó idő. Nyáron max. 22-25 fok. Sok esővel, pontosabban felhőszakadással, viharokkal, zivatarral. Július közepéig. Aztán július utolsó hetében lesz egyszer 3-4 nap napos, száraz meleg, utána megint zivatarok, és augusztus 5-15 között lesz talán kicsike esély valami nyár jellegű időre. Júniustól augusztusig minden nap (bármelyik nap) délután 2-5 között várható felhőszakadás, jégeső. Hétköznap rendszerint szárazabb, hétvégén szinte mindig esős.
Én ezt vízionálom. Ha ettől valamikor mégis naposabb, melegebb, szárazabb lesz, akkor majd mi ketten örülünk, mindenki más meg végigszenvedi azt a néhány napot. Aztán a szeptember végig esős fosos lesz, október végén még lesz 25 fok 1 hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én elvoltam ma egy ingben, pedig reggel 7-re mentem dolgozni, meg 18:20-kor jöttem el. (Nem költöztem melegebb éghajlatra.
)