Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Az ASZF-et nem firtattam, az mas volt, nem en. Igen, kisbetus/nagybetus nem egyertelmu, de leginkabb nem tunt fel. De latom, most mar moderator van kiirva armester helyett.
Ha a random karaktersort hozza lehet kapcsolni az en fiokomhoz (nyilvan igen, hiszen mi ertelme lenne egyezest talalni, ha utana nem tudnad megmondani, hogy pl. melyik ket user volt akinel egyezett), akkor az is szemelyes adat.
KEndre: Nagyon szabadulnal tolem, felsz valamitol? Neztem az adatvedelmi szabalyzatot. Nem csak az a kerdes, hogy szamomra megnyugtato-e, hanem hogy szabalyos-e, illetve hogy teljesulnek-e az abbol kovetkezo kotelezettsegek. Teszem azt a moderatorok ezek szerint adatfeldolgozok, tehat nyilvan megfelelo szerzodessel kell rendelkezzenek az adatok kezelesere vonatkozoan, es akkor most elvileg kerhetnek egy listat, hogy kik azok a termeszetes vagy jogi szemelyek, akik hozzafernek a szemelyes adataimhoz. De nem feltetlenul erdekel melyebben, csak nekem fura volt, hogy beirok egy topikba es erre jon a privi, hogy ez azonos vagyok egy masik userrel, mintha a nagy testver figyelne.
#65864: Szerintem felreerted a GDPR-t, nem arrol szol, hogy milyen nehez vagy mi kell az adott szemely beazonositasahoz, hanem hogy hogyan lehet szemelyes adatot kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest