- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szerencsések vagytok, hogy nem egy seggarc biztosítót fogtatok ki.
Lexusnak, amikor lezúzták a jobb elejét (lökhárító, sárvédő, lámpa, dobbetét csere, meg a lámpát tartó elem javítása), számla nélkül 150k-t ajánlott a biztosító. Azt hittem, viccelnek.
Bontott alkatrészekkel lett közel kétszer ennyi a javítás, aztán persze nyilván levertem rajtuk számlákkal az árát, de akkor is nevetséges, hogy egy elég nyilvánvaló kárnál (törött fényszóró, törött lökhárító, rommá gyűrt jobb első sárvédő) is ment a kekeckedés meg a fillérb...ás.
-
lenox
veterán
Na, nekem meg savot valtott a Toyotara egy Mondeo. 7-8 elemen van karcolas, kivancsi vagyok erre mit fog mondani a biztosito. Mondjuk gondolkodom rajta, hogy nem csinaltatok meg semmit, mert elso ranezesre kb. nem is latszik, de mondjuk mindegyiken ott van. Ez kb. mennyit erhet? Semmi nincs eltorve, egy muanyag elem van kb. fel centivel kiesve a szinkronbol, de azt akar kezzel is megegyengetem, illetve ilyen horzsolasszeru nyomok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest