Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hittem az acsoknak
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.Keptelenseg mindennek ennyire utana jarni. A foldmunkat is en csinaltam, a betonozast( beton-labazatat) is, most az acsolast is, meg majd deck burkolatat is.
Bitpork: Hat igen, el vagyok en is puhulva, az IT mellett nem eroltettem meg magam mostanaban. Ha 5 napot tolnek az edzoterembe rendszeresen meg nyomnam a felmaratonokat mint masfel eve, az valamennyit segitene, de nem annyira sokat. Olyan mozdulat meg olyan izomcsoportok, hogy ha nem csinalod rendszeresen, akkor nem birod annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.