Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a kávés topik egyedülálló.

A magas szervízigény meg, amennyire körbekérdeztem, olyannyira nem egyedi, hogy még csak nem is egyedül a saecokra jellemző, hanem gyakorlatilag minden márkánál jelen van.
Egyelőre mindenesetre jegelem a témát, szerencsére nincs határidő, hogy mikorra kell levásárolni a gutscheinjaimat, majd kitalálom, hogy mit szeretnék belőle. Mondjuk ez is egy szép pont az életben, amikor úgy tudsz bemenni egy nagy műszaki üzletbe, hogy na jó, de igazából nincs semmire szükségem.

Eleve úgy kaptuk a bónokat is, hogy ott kötöttük az új telefonszerződéseket, és amikor mondtuk, hogy nekünk nem kell a készülék az előfizetéshez, akkor megdobtak minket egy vásárlási utalvánnyal (nyilván nem a telefon értékében, de ahogy néztem a használtpiaci árakat, még így is kb annyival, mint amennyiért a telefonokat ebayen el tudtam volna adni majd valamikor, egyszer).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest