- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jah, nekem is egyre inkább ez jön le.

Akivel eddig személyesen beszéltem, meg esetleg kávét is kipróbáltam nála, ott mindig az volt, hogy jó-jó, meg finom, csak inkább kettő van neki, mert az egyikben folyton elromlik valami, vagy még nem jött meg ebayről az alkatrész hozzá, vagy elege van, és nem csináltatja meg, mert már 3x adta be a kulcsot, és ráköltötte már a gép árát javításokra. Szóval ez nem hiányzik nekem, meg személy szerint attól tartok, hogy a sokbáros pumpa, meg egyéb flixflaxok sem. Én személy szerint tejet sem habosítok, azt Katica szokta, de akkor inkább veszek neki valami ügyesebb tejhabosítót (ha érdemes) a ceruzaelemes, botmixerszerű 1500 Ft-os helyett.
Szóval tök hálás leszek igazából, ha lebeszéltek a projektről.
Amúgy ez esetleg? Élőben egészen meggyőzőnek tűnt...
Meg ezt akciózzák most az ominózus üzletben nagyon, ez működésben bejönne, de hogy a technológia mögötte milyen, azzal kapcsolatban vannak kétségeim.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest