- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az úgy van, hogy a szobában van 2 db falból jövő konnektor. Az egyik az asztal környékén, a másik kb. 3 méterrel, egy szekrénnyel és egy ággyal arrébb. Utóbbira van téve a musiccenter, a hordozható vezetékes telefon, és alkalmanként a párátlanító, meg a telefontöltő, meg a hajszárító.
A másik konnektorba viszont direktbe kellett dugnom a szünetmentest, mivel azt írta a használati, hogy nem lehet elosztóba, hosszabbítóba. Ezt betartottam. És így kellett utána elosztanom a géphez, a monitorhoz, a kishangszóróhoz, a nyomtatóhoz, a routerhez, az asztali lámpához és az órához, amik meg az asztal környékén kellenek. Ami összességében nem nagy teljesítmény, legalábbis belül van a terhelhetőségen, és beavatkozni is csak tényleges áramkieséseknél szokott, vagy ingadozásnál. Fogyasztók ki-/bekapcsolásakor még nem.
De ahogy este utánaolvasgattam, évente 1x érdemes újrakalibrálni, kisütni/tölteni, és azután kimegy belőle a rontás.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
megtaláltam neked a legjobb ár-érték arányú szállást a szigeten

7 éjszaka 22 770 ojróért, egy 28 m2-es "lakosztályban", a hülyének is megéri..!
@MEkkmester: éhes makk tudod mit álmodik..?

Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest