Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Vagom, hogy milyen bosszanto tud lenni, mikor ugy erzed, hogy igazsagtalanul jartak el. En egy kulfoldi forumrol lettem kivagva minden figyelmeztetes nelkul, mint a szar, csak azert, mert nehany tag nem ertett velem egyet. Egyebkent egy pharma forum volt, leven Registered Nurse-nek keszulok es jelenleg egy nurse practitioner keszit fel a felvetelimre, na meg az elmult par evben szenne olvastam minden nursing konyvet.
Egy nap probaltam belepni es ez fogadott:
Ez mind azert, mert "ellent mondtam" nehany laikus embernek, akiknek nem volt sok fogalmuk arrol, hogy mirol beszelnek, es mivel regebbi tagok voltak, a moderatorok nem kicsit reszlehajloan kipateroltak szo nelkul.
Meg csak arra sem meltattak, hogy megindokoljak. Egy eve voltam regisztralva es a reputationom magasabb volt, mint a 3-4-5 eves tagok tobbsege. Azaz a hsz-eimre zaporoztak a "helpful" ratingek es "like"-ok. -
Racecam
nagyúr
Minden elévül, ki mondta, hogy nem? Ez a második figyelmeztetésed 11 év alatt. Pontosan ott van, linkelve is, hogy miért kaptad. Szerinted ez a Te 13 éves pályafutásodat negatívan befolyásolja?

Nekem még temp banom is van, nem is egy.
Elmagyarázta neked az illetékes, hogy félreérthető volt amit írtál, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy félre is lett értve. De most tényleg ezen kell rugóznunk még mindig?

Ismerjük egymást személyesen is, sőt szerintem "jóban is voltunk", hidd már el nekem, hogy nem vagy megbélyegezve! Kezeskedem érte!emvy: Kíváncsivá tettél, mégis melyik rész az amiből azt a következtetést vontad le, hogy napi szinten forgatom "9218 bölcsesség Coelho tollából" című bestsellert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Arc Raiders
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest