Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem tudom, ilyenkor nekem mindig Eddie Murphy lemondó sóhaja ugrik be, amikor közli vele az ügyeletes hableány, hogy "a királyi hímvessző tiszta, felség". Most nem a felláció élvezeti értékét kívánom kétségbe vonni, mert ez egyrészt nem aza a topik, másrészt sok más hasonló szabadidős elfoglaltság mellett én is nagy rajongója vagyok, ellenben amikor melléd telepszik Chewbacca és egy ewok szerelemgyereke (jól sikerült az az esti buli az Endoron), és így néz, akkor azért elég durván depisnek kell lenni, hogy ne dobd el neki azt a nyavajás lasztit, aztán mire lelkesen visszahozza, nincs az a mogorva vén pöcs, akinek le lehetne vakarni a vigyort a pofájáról.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest