Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
én szabin voltam ma
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.kezdek az életbe is visszatérni, de hát azért csak hiányzik a(z volt) asszony. ma kommunikáltunk kicsit sms-ben de semmi több.
viszont mostanában rengeteg új, érdekes emberrel találkoztam, nagyon pörögnek a dolgok. minden nap valami kocsma, buli, szóval annyira nem érzem magam rosszul így belegondolva

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.