- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
NIcsak, NIcsak. Valaki kezdi úgy érezNI, nincs élhető élete a halála előtt...
(Mi vagyunk a lovagok, akik azt mondják, hogy NI!)Kezdek fáradNI...

Eastman: Nekem tetszett a tűzcsapos topikod. Kár, hogy az első képhez nem írtad oda, hogy mikor és hol készült, és ez a tűzcsap mely kategóriás tűzcsapokhoz tartozik, és mekkora vízhozammal bír. Mert szerintem nem lehet minden tűzcsapot minden tűzoltóautóhoz csatlakoztatNI. Olyan eltérőknek tűnnek nekem. De ez csak laikus szem.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gepen is tudsz (persze nem mondom, hogy kell is, csak ha van hozza erzeked/kedved) alkotni, lehet programozni, rajzolni, animaciot, videot kesziteni, zenet szerezni (lehetoleg senki ne kosson bele, hogy az nem is zene)
de ilyenkor, jo idoben persze jobb kinn, a szabadban
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha mindenképpen a gép van előtérben, esetleg vállalhatnál kisebb melókat ismerősöknek - telepítgetés, gép fejlesztés - akármi, ami leköti az idődet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Mi vagyunk a lovagok, akik azt mondják, hogy NI!)