Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #59646 üzenetére
Volt anno egy hostingunk, amin DC++ hubokat futtattunk, és a (nem)tiszteltügyészség úgy vélte, hogy mi ezzel elősegítettük a szerzői és szomszédos jogok megsértését, ezért bűnsegédként megvádoltak minket is.
Végülis csak a bűnsegédlet jogi meghajtározásába és a területre vonatkozó elektronikus kereskedelmi törvénybe ütközött az, amit az ügyészség próbált áttolni, de nem zavarta őket.
Jeleztük párszor, hogy ezt nem kéne forszírozni, a vége pedig az lett, hogy egy távolról látható összeg marad az állam nyakán eljárási költségként, térítenek nekünk megjelenési költségeket és ügyvédi munkadíjat, meg még kapnak az egészért egy kártérítési pert.
Szóval az ügyészség hülyesége eltapsolt annyi lóvét ebben az ügyben, amiért Mészáros Lőrinc is hajlandó lenne lehajolni.
Ezért adózunk, hát nem megérte?
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #59747 üzenetére
M1-en lehet némi sor. Kisebb átkelőkön lófasz sincs. Eddig egyetlen alkalommal néztek személyit Sopronnál az elmúlt 5-6 évben (akkor is csak azért, mert az osztrák kolléga látványosan unatkozott), sort még sose láttam. Szentgotthárdnál ugyanez. Mondjuk én 5 betű + 3 számos rendszámmal tolom, az megállítás terén számíthat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #59752 üzenetére
Najah, tipikus román nepperautó. Egy jótanács, hogy lásd, kivel van dolgod: ha a zöld-fehér festésű, kék villogós autó félreállít, és a jókötésű Hans megkérdezi, hogy 'Zigaretten, Drogen, Alkohol?', akkor akármilyen kedves tőlük, nem illik elfogadni, úgyhogy csak annyit mondj, hogy 'Nein, vielen Dank, ich habe genug von allem'. Ha rendesek, ezek után még a kutyusukat is bemutatják.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #59768 üzenetére
Ebben a népi bölcsességben az a különösen szép, hogy olyantól még soha nem hallottam, aki a többletet izomban pakolta volna fel magára. A magasság vonatkozásáról nem is beszélve. Vagy a modern változat az, hogy a magyar 25-ös BMI alatt nem ember? Azért elég szomorú kép ez egy ország általános közegészségügyi állapotáról, egészségképéről, illetve egészségfelfogásáról.
Arról nem is beszélve, hogy a népesség több, mint felét statisztikailag még mindig a hölgyek teszik ki, számomra pedig azért szépségideálnak legalábbis különös az említett súlyhatár esetükben. De mit tudok én itt a haldokló nyugaton már a szép szál magyar leányokról, és legényekről?
p
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #59802 üzenetére
Így már én is jártam, szintén valami jó drága téli cipő volt, nyilván csak hidegben, ritka alkalmakkor hordtam. Egyik szezon elején az első hordásnál konkrétan leporlott rólam a talpa. A felső résznek semmi baja nem volt, a talp konkrétan szétporlott. A gyártó márkaboltjában annyit tudtak mondani, hogy, ja ápolni kellett volna a gumit. A kommersz, lenézett Jack Wolfskin bakancsomat 4, vagy 5 éve vettem, kapja az ívet rendesen, mihelyst hűl, nedvesedik az idő, az a standard kutyasétáltatós, sárban-latyakban topogós, vizes fűben gázolós cipő, a mai napig egyszer sem ázott be, pedig nem volt kezelve semmivel. Annyi, hogy a beton ennek is megviselte a talpát, kissé simára van már kopva, de ugyanolyan kényelmes, mint új korában volt. Mondjuk a két cipőt valahol ugyanolyan árban vettem, mind a kettő 25k fölötti aktuális forint-értéken volt, bár lehet, hogy amikor az elsőt vettem (2000-es évek elején), akkoriban még az az összeg többet ért, mint 2012 körül.
p
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #59839 üzenetére
Hatkor én már a dzsídípít tolom, felőlem üvölthet a kakas. Válasz lehet ez a hajnali kutyaugatásra is amúgy, de az enyémek speciel fel sem hajlandóak nézni álmukból ilyentájt.
p
-
-
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #60036 üzenetére
Bebaszna, ha mozogna a mosógép, be van építve a konyhapultba... Amúgy indesit itt is. 20 év alatt ez már a második (vagy az első fagor volt? huh, most elbizonytalanodtam), ez még javítva sem volt. Az 5 év garija már lejárt, még Mo-n vettük, úgy migrált velünk nyugatra, de már ott is pultba építve lakott..
p
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #60067 üzenetére
ezt határozottan így gondolom. bár a hétvégi birstermelés is kézműves volt, előtte a szőlő láb és műves, s mindből pálinka lesz. igazi hibrid termék ez!
erdey_a: dankesőn, ezt néztem én is de aztán másikra esett a szem. reméljük tényleg valami extrán szopó darab csak a tiéd, s gyorsan kicserélik... vagy hason ló.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
válasz bitpork #60067 üzenetére
Kézműves sör, kézműves bor, kézműves pálinka, kézműves sajt, kézműves kalács, kézműves cukrászda, kézműves disznósajt, kézműves kézimunka.
Nagyon megkívánom ilyenkor az ipari sört, a gyári bort, az ipari gyári sajtokat, a gyári süteményt, az ipari disznóhúst, meg az ipari ...mindegy.
A másik kedvencem most megint hogy mindenki ipát gyárt. Az is aki eddig azt se tudta mi az, de a népek viszik mint a cukrot akkor most gyártsunk mi is ipát. Mer az ipa fai papnak fap ipája van.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #60328 üzenetére
Neked is piros gomb nélküli telefonod van? Láttam már olyat, de én inkább zöld gomb nélkülit vettem.
Amúgy kicsit megszakadt a szívem, hogy nem tudsz mit kezdeni a saját balfaszságoddal, ha ettől jobb neked. Én mondjuk valószínűleg szó nélkül kinyomnám a kedves rokont a telefonon, ha ilyesmivel jön. Élőben még egyszerűbb, és látványosabb megoldások vannak. De úgy tűnik, te élvezed az ilyesmit, különben már tettél volna ellene.
p
-
-
erdey_a
addikt
válasz bitpork #60538 üzenetére
Ugyan miért válna bárki zombivá egy órányi korrekció miatt? Az elmúlt néhány évben a csapból is ez folyik. Érdekes módon emberek milliói utaznak távoli országokba és korrekcióznak akár egynél is több órát és mégsem zombiként nyaralnak. Vagy ott az összes péntek meg szombat. Szórakozik a nép és később fekszik meg kell a buli után és mégsem lesz zombi. De valahogy a szilveszterről sem akar senki sem lemondani pedig akkor is felborul az egyensúly. Igazi first world problem ez is.
Szerk.: Az EPG tényleg meghülyül de ez a szolgáltató sara vastagon.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #60586 üzenetére
Az meg azért erősen szervezési hibának tűnik, ha érkezik egy családtag a nagy családi eseményre, aki 80+, vak, süket, és még magyarul sem beszél, és nem vagytok rá felkészülve, hogy segítségre fog szorulni... NO offense, csak azért ez egy olyan szitu, amit messziről lehet látni, hogy problémaforrás. Egyáltalán örüljetek, ha lelkes közmunkások nem hívnak rá rendőrt, hogy itt egy migráns, jött tarlót gyújtogatni.
p
-
e=mc²
őstag
válasz bitpork #60642 üzenetére
Nezd, amit meg tudok tenni, azt megteszem, hogy elkeruljem a nepbetegsegeket (magas vernyomas, cukorbetegseg, elhizas, stresszes kornyezet). Ettol meg ugyanugy meghalhatok rakban, veseelegtelensegben, mint autobalesetben.
Ok nelkul fogok meghalni azzal tisztaban vagyok, mert en sosem fogom azt mondani, na, most mar meghalhatok. De az a nem mindegy, hogy kitolom-e az eletmodommal a varhato elettartamomat, vagy szvinfarktusban megyek el 42 evesen.
En rohadtul felek a halaltol, sot en soha nem is akarok meghalni (ennek minden hatranyaval egyutt). Szeretnek meg egy par dolgot csinalni az eletemben, de azt is tudom, hogy sok ebbol soha nem fog osszejonni.
De amit tudok megteszek, hogy legalabb a remeny meglegyen.
Ambulimax Provider
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #60649 üzenetére
Ez megint egy olyan kérdés, hogy kinek mit bír a gyomra.
Mozogni mozgok én is, nem dohányzom, nem is vagyok stresszes (max ha vezetek ebben a budapesti agymenésben ), inni viszont iszom rendesen.
Az viszont sajnos tény, hogy a legnagyobb befolyása a várható élettartamra a genetikai lottónak van. Egészségtelen táplálkozással, dohányzással, alkoholizmussal (amihez itthon általában a borzasztó kommersz szarok fogyasztása is társul, ami legalább annyit árt már önmagában, mint maga az alkohol, ha nem többet) nyilván lehet rajta éveket rontani, de a lent említett storykból bőven láttam én is ahhoz, hogy biztos legyek benne: a genetika a legnagyobb faktor, a többi összesen ha számít 10%-ot...
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
válasz bitpork #60676 üzenetére
Pl. van ilyenem, amit 2009ben egyik olasz uzleti uton kaptam a beszallitotol csak ugy egy autopalyas gyorskajaldaban kavezas alkalmaval valahol Parma es Milano kozott feluton. Megmosolyogtam hogy jeee mik vannak, erre megvette nekem.
[kép], [kép], [kép]Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest