Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Dell e7450-el szemezgetek, szerintem még időálló a formavilága.
-
Spet
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Es kozben pedig a jardan bicikliztel?

-
Spet
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kopp-kopp eddig jol birja az 5200M.
Na meg 1,5 hettel ezelott jol jott a plusz futes, amig nem volt kozponti a panelban.

-
Spet
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ott is érdemes olyat vadászni (E6430) ami rendelkezik, integrált videokártyával, és nem az intelre hagyatkozik a rendszer. Egyébként tényleg kellemes egy laptop, könnyen szerelhető, akár házilag is.

(céges 6420 sincs távol tőle, igaz a kisebb testvérben persze full hd kijelző van
) -
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha van jegesmedve, fóka vagy rozmár, akkor az már elég észak.
-
Spet
addikt
Kiemeltél egy példát a tömegből, amire próbálod rávetíteni az én hozzászólásomat.
Nem általánosságban véleményeztem a dolgot, hanem a veszélyes környékre reagáltam.
tildy: Azt rasszizmus (lingvicizmus, ma tanultam én is valami újat) fizikai megvalósulása.
De felteszem a kérdést: ha ennyire negatív a környék felől/felőletek a visszajelzés, az anyagiakon kívül milyen indok van, hogy ott tartózkodtok még mindíg? Miért gondolod, hogy az északi közösségek, akik sokkal zárkózottabbak elfogadóbbak lesznek felétek? -
Spet
addikt
Környéket kell váltani. Nem kell kihívóan öltözködni, viselkedni, okot adni másnak, hogy célpontot jelentsen az ember (pl.: nagy értékű telefonnyomogatás stb.). Ennél jobb biztonsági intézkedést nem tudtok tenni. (szúrásbiztos mellény példából kiindulva, tarkón vágják az embert, ugyanott van mintha, nem lenne)
Persze idehaza is vannak érdekes helyek (Bp. Hős utca és környéke), de remélhetőleg az is hamarosan dózerólasra kerül.
Más kérdés, hogy akik onnan kilakoltatásra kerülnek, kiszorulnak a periféria kerületekre, ahol kialakulhatnak ilyen gócpontok ismételten.
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Olvasd el az oldalan feltuntetett informaciokat.

-
Spet
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Nem.
A GDPR egy EU-n belul elfogadott torveny, amit elmeletben minden EU-n beluli adatgyujtessel es/vagy feldolgozassal foglalkozo vallakozasnak/egyeni vallalkozonak be kell tartania.
Az ISO-t nevezzuk egy ajanlasnak. Onkentes dolog. Vagy bevezeted vagy nem. Ez alol kivetel, ha bizonyos szabalyzas (torveny) utal ra, hogy a benne foglaltakat be kell tartani (ilyen lehet a munkavedelmi ruhazatok eloirasai peldaul).
-
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
"All Souls' Day is not a public holiday. Businesses have normal opening hours."
Normál munkanap.
-
Spet
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
És leültél vele megbeszélni a dolgot, hogy miért nem?

-
Spet
addikt
Nincs is jobb, mint fesztivál alatt dolgozói kempingben sátorozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Spet
addikt
Ha nem egymás mögött van, hanem két különböző fülben, és van közöttük egy másik nem érintős kártya, akkor azt fogja érzékelni a terminál, amelynek a pofázmányát oda tartod.
Ha viszont egymás mögött vannak, bezavarodik a terminá(tor)l, és meghiúsul a fizetési kísérlet. (nekem legalább is OTP-Magnetbanknál összevesztek).
Megjegyzendő: ha voltatok olyan elvetemültek és chip-es személyi igazolvánnyal rendelkeztek, akkor azt is megpróbálja beolvasni a terminál, természetesen nem sok sikerrel

-
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Van leírás/videó, hogyan tudod magad is kicserélni (ingye')
-
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én azt gondolom, hogy a támogatás felajánlással, illetve adással nem lenne probléma, ha ésszerűen végeznének (lásd hűtőgép csereprogram, ami lényegében egy EU-s előírás miatt [CO2 kibocsátás csökkentése, energia felhasználás csökkentése] lépett életbe, és szórták ki a pénzt), és nem a saját zsebbe tömnék a támogatásokat (lásd autópálya építési kilométer díjak [jó-jó felfogható, hogy nőtt az alapanyagok ára, kevesebb az ember és meg kell fizetni a szaktudást, de ennyire?]).
Gazdaság politika esetében mindig a felső rétegnek kedveznek a döntések, más kérdés, hogy a felső réteg visszaad-e ebből valamit a társadalomnak (ami mint tudjuk idehaza a civil szféra támogatásának megbélyegezése miatt lecsökkent, és nem is egy nagy divat)
-
Spet
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
fegyelmezett koltsegvetesi poltikat fogjak tartani = lopják az EU-s pénzeket még pofátlanabbul.
EQMontoya: Jobban élnek a 2-3 gyerekesek hála a CSOK-nak. Én egyedülállóként (meg szerintem sokan mások is) nem kaptam semmit (na jó tavaly kaptam támogatást hűtőcserére), vagy nem éreztették sehogy, hogy adnának valamit.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyetemisták miatt.
-
Spet
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Kérem átfáradni a "szaktopikba"
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én bízok az ügyfélkapumra majd kiküldött adatokban

-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kitagadást!
-
Spet
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Emberi időben, aka munkaidőben.

Még a híres neves DHL sem tud előre szólni, hogy te hülegyerek legyél már otthon vagy valaki aki átveszi a csomagot. Csereprogramos hűtőnél is 10-kor hívnak, hogy vinnék, otthon vagyok? (royal futár)
Inkább jöjjön postán keresztül nyomkövetéssel a kisebb csomag. Lassabban ér ide, de legalább fix helyen átveszem, amikor nekem jó.
-
Spet
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
A hozzászólás az "éhen halunk, ha nincs reklám" bejegyzésnek az egyik hozzászólása majdnem 1 az 1-ben, az volt amit Viszlát ide írt. (cégjegyzéki adat)
Szintén cégjegyzék alapján 5 bejelentett munkavállaló van. Impresszumban kicsivel nem sokkal, de többen.(akkor, hogy is van ez?)
Én, amit tudok a lapcsalád alapján a PH teszteket végez cikkeket/híreket ír (tegyük hozzá egyre rosszabb minőségben, ja és néha nem elfogultan), és fenntart a lapcsaládnak egy szervert/szerverparkot (amit lehet másnak is kiad bérbe, kitudja).
Ezekből kiindulva a te hozzászólásodra kérdeztem, hogy minek raktár, mert amit user látunk, nem szükséges. De lehet még is kell. Passz.
lenox: szerződött félnek, miért is te fizetnéd az iroda bérlését?
-
Spet
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
És tudnád mennyi ember (nem csak magyar) nem szereti ezeket a halakat, mert "pocsolya" ízük van.
Nem csak megettük a tonhalakat, hanem a természeti pusztítás hatására elpusztultak (nem találtak táplálékot, megfulladtak esetleg)
Bár én még mindig a tengerek/óceánok mélyén található óriás tintahalakból várnék egy szeletet kirántva.

-
Spet
addikt
Kérlek szépen, elkezdődött a prémijumos nyugdíjak kiosztása.
-
Spet
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Majdnem eltalálta az árfolyamot

-
Spet
addikt
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Kínának nagyon szigorú a készpénz be illetve kivitele, amit be is tartanak rendesen.
Így a bitcoin/litecoin stb coin segítségével menekítik ki a tőkéjüket, amit ráadásul vissza tudnak könnyen váltani.
Igen dolgoznak a titkosításon és csordul a pénz. Ehhez viszont hatalmas bányászüzemeket kell fenntartani.
A tulajdonos határozza meg, hogy számításért/befektetett időért mennyi coint kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)