Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Én se vagyok elragadtatva a beszédstílusától, viszont a könyveibe nem viszi ezt át. Ha olvastál már Moldovát, ahhoz hasonlóak a riportkönyvei, én imádom mindegyiket, különös tekintettel a Vesztőhelyre, ami Lipótról szól.

Blacksoul: én kiolvastam már, ahogy minden könyvét eddíg. Kicsit túlidealizálja szerintem hogy milyen kapcsolatban kellene élnünk, /olyanban lehetetlen, mert nincs, ugyanis gyarlók vagyunk nők is férfiak is/, de sok nőnek kinyitja a szemét az biztos, úgyhogy reszkessetek fiúk!
Holló: Az Annáról szóló könyve is nagyon érdekes, mivel álltala belelátunk egy egyedi életbe, amit egyébként elképzelni sem tudnánk.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Autós topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- A Honor profi iPhone másolásban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Witcher topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest